Tilde Bergström

korvart

När man lämnar skolan kl 15,20 för att fixa Matildas mobil på Diamond Plaza och anländer tillbaka på skolan kl 18,00 efter att ha spenderat sammanlagt ca 15 minuter på Diamond Plaza. Resten av tiden spenderades i Nairobis älskvärda trafik med en taxichaufför som körde fel </3. Chilidränkta pommes frites, toilet eller to let? 

Men för att citera Mattis "det finns människor som det hade varit värre att vara instängd i en taxibil med". (Källan på citatet är mitt eget minne vilket kan vara relativt opålitligt, men tror det gick på något liknande sätt...)

Poserande spegelbilder med dessa två när ca 99 % av alla våra sammanlagda kläder tillhör Märtha. Tack vare internatlivet har man plötsligt lite mer än en garderob..

Märtha med borr av okänt slag?

Dansar på Art's toaletter och börjar anse mig själv som närmast en riktig kaffedrickare nu, endast tre tomma sockerpåsar låg bredvid min kopp när vi lämnade bordet. 

Resten av kvällen spenderades i nätet mellan Tobbes och Eriks säng, med julläsande och julkalender på projektor med 12 pers hoptryckta på två sängar och ett nät. Härnäst på agendan står sömn högst upp pga tidig vandring imorgon. Skriver dessa osammanhängande och något flyktiga vardagsinlägg för jag vill inte glömma. Jag vill aldrig glömma. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas