Tilde Bergström

dag 99

Lite exceptionella mobilbilder från varje tisdags officiella höjdpunkt; tennisen. Vronk tar upp majoriteten av bilderna med sin rosa tröja eftersom att hon trots allt är den bästa dubbelhaksposaren. 

Morgonen började kanske inte på bästa sätt då det måste erkännas att jag försov mig rätt så ordentligt, för första gången sedan mitt anländande till Kenya. Har dragit slutsatsen att jag i ett yrvaket tillstånd stängde av alarmet för att sedan somna om i si sådär en och en halv timme för mycket. Ser det dock inte som en förlust utan tvärtom en merit, att det ändå tog hela 99 dagar till första försovningen. Med tanke på att detta var en daglig händelse hemma i Sverige där varje morgon resulterade i att jag sprang till bussen för glatta livet så tycker jag att jag har klarat mig ganska bra här i Nairobi. 

Nu på kvällen blev jag bjuden på kaffe av bästa boarding-Thomas som dracks halvliggande i Märthas knä i min säng där ett gäng spenderade kvällen med rom-com tittande. Hoppas på att kaffets uppiggande effekt ska hålla i sig till morgonen så att jag lyckas ta mig upp när alarmet ringer om x antal timmar. 

Ha d gött vänner. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas