Tilde Bergström

Nakuru - dag 2

Dag nummer 2 började med uppstigning 06.00 för Game Drive i soluppgången. 

Mer noshörningar!! Eller ja, deras bakdelar åtminstone. 

Efter världens brantaste och skumpigaste uppförsbacke och chili con carne utspilld över hela bussgolvet så stannade vi för denna viewpoint. 

Helgens härliga gäng <3 (Minus Märtha, Hanna och Elsa som var borta vid okänd destination...)

Här har vi Hanna och Märtha i alla fall! 

Tillbaka vid campet och maten var lyckligtvis inte tagen av babianer. Så vi kunde äta vår frukost som planerat! Mat smakar ju automatiskt hundra gånger bättre när den förtärs vid en camping. Mackor rostade i olja på ett kastrullock med scrambled eggs och färsk ananas, det var grejer det. 

Utsikten från världens bästa sovplats, där jag hade spenderat natten med att försöka snylta ett hörn på Elsas kudde eftersom att min fleecetröja inte riktigt räckte i mjukhetsfaktor. 

Vi spenderade lite mer tid vid vattenfallet där vi kunde skrika hur högt vi ville eftersom det dånande vattnet dämpade våra ord ändå. 

På hemfärden han vi bland annat se denna ståtliga varelse, tillsammans med en hel drös av giraffungar!! 

När vi kom hem till internatet hade jag den där känslan som man så ofta får efter utflykterna här; att man har varit borta hur länge som helst, när vi egentligen bara hade varit borta i lite mer än 24 timmar. Det första jag gjorde sedan var att pallra mig upp till kylskåpet och käka direkt ut min maltesers-burk. Sådant som man behöver efter en helg på savannen. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas