Tilde Bergström

!!!!ett blogginlägg!!!!

Här har det ekat väldigt tomt. Vet inte riktigt varför, men bloggen har bara inte blivit av. Utanför boardingkontoret står det "61 skoldagar kvar..." och det låter skrämmande lite. Det är svårt att tänka sig att detta någon gång kommer ta slut. Så här kommer lite inblickar i mitt liv som jag !!!aldrig vill glömma!!! och !!!alltid komma ihåg!!!

Sedan sist har jag spelat fotbollsmatch som slutade med VINST! Med ett knappt helt lag och inhoppande spelare så körde vi så jäkla bra!!! Annat som vi gjorde var att dansa, gunga och skrika (Elsa). Finns ingen bättre energikick och humörupplyft. 

Har hängt med dessa på en toalett på ett tak. 

Hugo har rockat en jävligt snygg make-up. 

Har sett Deadpool (aka sjukaste och roligaste filmen någonsin) och lyssnat på härlig live jazzmusik utanför Nakku (Noooo WOMan nO cryYY). 

Har gått på Toi, under plåtskjul bland kläder och skor. Hängde hos Caleb som fixar allt man behöver och som pratar härligaste svenskan. Stötte också på andra svenskar (!!) varav en var gammal SSN:are som gjorde allt man vill göra efter studenten (åka tillbaka till Kenya och backpacka i Afrika <33).

Promenerade Ngong hem, som så många gånger dessförinnan.

Jag och Vronk fyndade Levi's för 20 shilling styck aka 1,6 svenska riksdaler. (Sedan glömde vi de självklart i tvättmaskinen i typ 18 timmar men men...)

 

Har också diskuterat viktiga och oviktiga saker på Mambos takterass, åkt partybuss och dansat med bröllopsfirande Kenyaner på Galileo. Och sovit mer i denna koja än i min egen säng. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas