Tilde Bergström

söndag

En söndag på SSN. Vaknar med en lite ångestladdad känsla vilket inte är så vanligt. Det förbättras dock av att Marie (världens mysigaste boardingmentor) lagat våfflor, något som jag inte ätit på jag vet inte hur länge. 

Lydde och jag åt våfflorna i gräset och tittade på fotbollsmatch. Världens bästa Filippa har fått sitt lag i Sverige att samla ihop kläder och skor som de skickat ner hit, så hon bjöd hit massor av barn från Love School som fick sina egna fotbollsskor och matchställ. Sedan hjälptes bl.a. hon, Ellen och Sandra åt att köra en fotbollsturnering med dem samt bjuda på varmkorv, bananer och godis. Det var fint att se. <3

Senare tog jag, Lydde, Elsa, Hugo, Jakob, Tobbe och Carl en tripp till Arboretum, promenerade bland träd (som om vi inte hade fått nog av vandring från gårdagen) och jag påmindes om hur mycket jag älskar skogen. Låg i gräset och läste och man hörde (nästan) inte Nairobis trafik, som en liten fristad. (Dock så hörde man väldigt många kenyanska grupper lite här och var i skogen som lät lite för likt någon av alla exorcism-skräckfilmer man sett...). Det var väldigt mysigt, trots att Hugo började noja över att vi skulle dö av någon svart-vit-randig mygga..  

Skypade med min vän Louise innan vi avslutade dagen med att fika på Art. Wow vad jag kommer sakna att helt spontant fylla tre taxibilar till Juncan, bläddra genom Art's välbekanta meny, springa till Nakumatt och spruta alla parfymer tills vakterna börjar kolla snett. Titta ut över det avlånga bordet (som alltid verkligen alltid blir jättelångt) och bli helt lycklig, komma hem och småprata lite med vakterna, stanna i köket, äta plommon och bara inte göra någonting för att ingen riktigt vill gå och lägga sig för att allt är bara så bra <3333 Wow. 

Jag ger er: Hugos skratt. Adíos. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas