Tilde Bergström

WKND

Fredag: Jag trodde vi hade haft flera riktiga regnperioder i Nairobi under det här året. Fram tills nu... För monsunregn som dessa har jag aldrig varit med om tidigare!!! Det regnar så mycket. Och så länge. Så i fredags stannade vi hemma på internatet hela kvällen medan regnet konstant öste ner. Var länge sedan jag hade en hemmakväll och det var riktigt härligt. Ovan syns när jag sprang runt ensam i regnet, blev dyblöt på två sekunder och hoppade skrattande i vattenpölar som det barn jag är hehe... Såg två filmer, åt ca 25 passionsfrukter på kvällsfikat, dansade i underkläder på Elsas rum till gamla dängor och bockade av nakenbad i SSN-poolen för första gången. 

Lördag: Vi hade fått en buss och planerat att åka till Karura Forest, men med regnet som hade hållit i sig hela natten och fortsatte in på lördagen så kändes det inte så lockande längre... Så istället tog vi bussen till ett för oss ännu outforskat köpcentrum, Village Market, och firade Valborg!!! 30 april är ju obligatoriskt, även om man råkar befinna sig på en annan kontinent. Senare på kvällen fortsatte vi Valborgsfirandet på restaurang i Karen, och när vi skulle åka därifrån kom vi bara ett par hundra meter innan Sammy stannade och konstaterade att vi hade punka. Så där stod vi, i regnet i mörkret och väntade på räddningen i form av den andra skolbussen. Lite oturligt men lite äventyrligt också. Slutligen dansade vi oss svettiga med indierna på Venom och jag kunde inte önskat mig en bättre Valborg i Nairobi. 

Söndag: Jag och Mattis sov till halv 12 och efter brunchen vandrade vi rastlöst runt och bollade idéer till vad en kan tänkas hitta på i Nairobi under regnperiod och public holiday. Det slutade med en fin dejt på Yaya. Maasai-fynd, bokaffär och timme efter timme av samtal och fika. Kloka fina Mattis, som jag tycker om henne <33 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas