Tilde Bergström

vardag101

livet!!! här är det

Fyllde myndig för ett tag sedan. Med andra ord uppnådde åldern mitt mentala jag hade uppnått för länge sedan. Så det var ju bra! Hade glitterklänning till skolan och skålade i champagne, åt veganska tårtor dagar i rad och styrde fest på samma ställe som jag jobbar fritids ibland. fenomenalt

Promenera i morgonsol med bästis. Å bio med bästis!!!! Fantastic beasts såklart. Skrattar sådär så man får magont som vi alltid lyckas med på bio. Åkte på SACO-mässa och lyckades på något konstigt sätt aldrig hamna vid de 72 montrarna om universitet och folkhögskolor i Sverige utan istället bara vid dem 3 som handlade om backpacking-resor och kilimanjaro-bestigningar och att plugga utomlands. Inspirerande samtal med tjej som berättade om surfingresor på Sri Lanka, volontärarbete i Zambia, den tysta naturen på Nya Zeeland och vikten av att följa sina drömmar. 

Äta max på extrapris med bosse bby och få männen runt omkring oss flytta på sig för de blir så obekväma att vi tar P L A T S. 

gruppskypa med älsklingar <3333

Jobba hotell titt som tätt. Gå upp tidigt, äta från frukostbuffé, sakta men säkert flytta sig mellan hotellrum efter hotellrum med podcast i öronen och lämna efter sig nybäddade sängar för nya personer att sova i. 

Sakna detta väder som satan. 

Fika med Elsa och Mimmi, timslånga samtal. Få tårar i ögonen när jag går förbi reseböckerna på akademibokhandeln och tänka att Sverige är så jävla fult när det är grått och slask och mörkt. Men också rätt fint när det är sol och snö. 

hejj

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas