Tilde Bergström

Britney survived 2007. You can handle today.

Tisdag! Känns som fredag vilket inte är så där jättebra tecken för att orka med den återstående delen av veckan.. imorgon har jag sovmorgon iaf! En bristvara i mitt stundande liv, så den ska det njutas av. 

Idag sken solen på husväggarna. Hade nästan glömt hur solen såg ut... Sorgligt det där egentligen, kylan klarar jag men utan solen är det så.. grått. Så det var ju härligt att få se den kika fram! Tappade bort mitt busskort gjorde jag idag också. Ändå imponerad över hur länge jag lyckades hålla kvar i det, på högstadiet försvann ju skåpnycklar och busskort var och varannan vecka. 

På torsdag åker Elsa tillbaka till skibum livet i Kanada (något avundsjuk jaa :---)) så idag hade mina uppsalagäris å jag pizza- och vinmiddag hemma hos damen i fråga. Mycket bra grej. Diskuterade klimatfrågor (inspirerad av Leonardo di Caprios dokumentär "before the flood" som jag såg här om dagen, se den!!!) och allmänt livets stora frågor som man ju lätt gör med nära vänners sällskap. Kom fram till att livet är rätt bra ändå, även när det finns saker som inte är så bra. För det är ju ganska ohållbart att ständigt gå och längta efter nästa steg, eftersom det steget med största sannolikhet också kommer vara både bra och dåligt. Det är så livet är. Bra och dåligt. Hela tiden. Och det är bra. 

Elsa drack te ur denna mugg och jag tänker att det får vara mottot framöver. 

Ta hand om er vänner! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas