Tilde Bergström

jullov

Vet inte varför jag gör det här ens men.... hej! Det är 2017. Jag hade jullov. 

Firade jul på ett nytt ställe utan speciellt mycket traditioner och regler, vilket var så skönt. Är inte så mycket för traditioner. Kittelfjäll var vi i!! Farbror har startat restaurang. Åk dit vettja. Jag spenderade mina dagar med kusinhäng, vindrickande och skidåkning med Acke som fjällguide - vilket allt som oftast slutade i att skidor och bräda fick åka av och bäras för att undkomma stup å sådant. 

Inte så värst mycket att klaga på. 

Åkte hem till Uppsala och blev väl uppvaktad av mitt bästa danscrew på White Thunder Night. Bra nattkäk också. 

Varvade jobb med skridskoåkning å fika. 

16 blev 17 och det skålades i champagne. Kände väldigt lite över årsskiftet. Äsch! Kom fram till att mitt nyår ligger vid sommaren typ. Då sker förändringarna. 

Lagade den här maten :''-) Såg star wars med pappa och åt pizza i sthlm. Och jobbade ännu mer. 

Sedan styrde kosan till fjällen igen!! Inget man kan få för mycket av direkt. 

Klarblå himlar och 25 minusgrader. 

Älskar fjällen så mycket??? Naturen, bergen, snön, att åka bräda, underställ, tår som tinar, varm choklad. Blir typ avundsjuk på mig själv när jag ser dessa bilder.  

Kom hem från stugan till en Veronica som hade tagit sig in i vårt hus och välkomnade familjen Bergström. Lycka att få sova med henne. Lagade pangfrukost åt oss innan vi mötte upp Märtha och besökte Elsa på ackis. Elsa som egentligen borde vara i Kanada just nu, men som jag är så glad att jag får hänga med, även om det är under olyckliga omständigheter... 

det var det sista jullovet från skolan någonsin 

hopp hej

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas