Tilde Bergström

15 sep

Hej hej. Livet rullar på här i den norska småstads-idyllen. Känner mig väldigt ***lugn tillfreds harmonisk***. Jag har ett jobb, ett boende, berg och frisk havsbris. Tror faktiskt inte alltid man behöver så mycket mer än så. 

En grej som jag brukar göra är att promenera och lyssna på Harry Potter-ljudböcker (har försökt lyssna på andra ljudböcker men ärligt talat alla andra blir så dåliga jämfört med Stephen Fry's fantastiska röst i kombination med den hemkänsla jag känner till hp, så det slutar alltid med att jag byter tillbaka till Harry Potter efter några minuter). Sedan så lägger jag mobilen i horisontellt läge och fotar var och varannan meter för tycker allt jag ser är så vackeeert. 

varsågoda att känna en gnutta avundsjuka 

Imorgon ska jag öppna restaurangen SJÄLV. Ändå stolt att de redan vill ge mig det förtroendet, låt oss bara hålla alla tummar och tår för att jag inte fuckar upp. ***pray****

Juste!!! Igår såg jag norrsken!!! Ganska svagt men blev ändå SÅ lycklig. Och känner hopp inför att det kommer komma mer spektakulära norrsken framöver. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas