Tilde Bergström

söndag

Vaknade till grå himmel, regn och ljudet av Sebastian som var i full färd att släpa ut julgranen från vardagsrummet. Vet inte om det var jag som skämtat lite för mycket om att han har en fyra år gammal julgran eller om han bara fick en plötslig insikt men nu är den ute iaf.. känns nästan lite tomt :((:))

Jag tog på mig regnkläder och hörlurar och begav mig ut i höstrusket. Tycker alltid hösten känns så "ren"??? Luften är lite kyligare och klarare, lättare att andas, färgerna mer avskalade. 

När jag kom tillbaka hem hade Sebastian åkt iväg på någon resa med studierna. Så nu har jag lägenheten för mig själv i en hel vecka!?! Tycker halvt det är lite bekvämt att kunna ha hög musik på datorn utan att tänka på om någon sover eller lämna ett berg av disk tills man orkar ta tag i det eftersom ingen annan kan behöva använda grejerna under tiden, men känns också som det kommer bli lite ensamt mehmeh 

En annan grej som hände idag var att jag å min partner in crime bokade flygbiljetter till SYDAMERIKA!!! wihoo tre och en halv månad av backpackande med henne JA taCKK. Ovan ser ni oss sippa drink på Costa Rica. Den 18 januari åker vi, PEPPEN

Nu tittar jag på Grease och äter fantastiskt äckliga kakor. Har verkligen aldrig misslyckats så bra med bakning får ångest över de 40 kr jag lade på socker och mjöl till detta fanskap. Rädda mig John Travolta. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas