Tilde Bergström

vandring & valdag

Hej igen mitt humör har förbättrats avsevärt sedan imorse! Satte på Maskinen i hörlurarna och sprang ut min ilska. Fungerade ganska bra. 

Tänkte vi kan titta på något roligare än en grå måndag! Igår var det söndag, jag var ledig och vandrade såklart. Tänker att jag vill passa på innan det blir mörkt 24/7. Nu har jag varit uppe på Steroheia två gånger så denna dag tog jag en ny topp och gick upp på Boblåheia. Finns jättemånga toppar att bestiga häromkring men dessa två är de som är närmast mig, de flesta andra kommer ta typ flera timmar bara för att komma till "start". Måste helt enkelt befrienda någon med bil först. 

Känns som det har övergått till höst så snabbt?? På bara den vecka jag har varit här har träden gått från gröna till gula. Fint iaf. 

Här satt jag och glassade i solen. Pratade med Veronica och jämförde Malta-liv med Norge-liv. Kontrastrikt. 

Nu ligger jag i soffan å jäser, mätt på alla karamellatte som förtärs på jobbet. Sebastian ligger i sackosäcken och ger mig då och då updates om hur valresultatet förändrar sig. Det är alltså val i Norge idag! Detta betydde bl.a. att vi inte fick servera någon alkohol överhuvudtaget på restaurangen. Tydligen får inget ställe i Norge får servera alkohol på valdagen. För att förhindra att folk ska klampa in fulla i vallokalen och inte veta vad de röstar på antar jag??? Så rolig grej haha 

<nu signar jag ut från denna måndag<<

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas