Tilde Bergström

two jack camping

Kände precis att jag kommit igång med fotandet och bloggandet igen! Och sedan gick Felix och bröt foten.. haha :---)) Så den senaste veckan har livet varit lite på paus. Sjukhusbesök och soffhäng och sådant. Det suger ju såklart. Inget jobb och hiker för honom på minst sex veckor. Men vi försöker hålla humöret uppe! Anpassa oss till det här nya lite mer (för honom) limiterade livet. 

Felix är alltså min pojkvän. Har skaffat mig en sådan minsann. Tänkte visa en camping vi gjorde, innan han förlorade förmågan att gå och sådant. 

Vi hade bokat en campingplats nära Banff och körde Patty dit. Patty the Pathfinder är min bil som jag och Bree delar tillsammans. Hon gör en del konstiga ljud emellanåt som vi försöker ignorera bäst vi kan, och hon är lite rostig här och där men hon tar en dit man vill och det är väl det viktigaste ändå. Utan Patty hade vi inte kunnat göra alla våra skidresor i vintras och hon är väldigt nödvändig för att kunna upptäcka allt som finns häromkring under sommaren. 

Vår plats hade ett litet picknickbord och en eldstad. Och träd där man kunde sätta upp hammocken. 

Vi lagade 4-minuters ravioli på campingköket som jag precis införskaffat. Drack rödtjut och pratade och lyssnade på musik tills skogen blev mörk och tjocktröjorna åkte på. 

Tände brasa och grillade marshmallows. Viktigt ändå när man campar. 

Sedan somnade vi i bilen. På en madrass som vi knölat in i baksätet så att det såg ut som en skidbacke. Fruktansvärt obekvämt var det hahahha. Speciellt för Felix som är typ dubbelt så lång som mig. Blir nog att införskaffa ett tält till nästa gång. 

Morgonen därefter lagade vi frukost medan folk runt omkring packade ihop sina camps för att bege sig mot nästa äventyr. 

Mer campings till folket tack<3<3<3<3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas