Tilde Bergström

Kanada: april 2019

Såååå bloggen slutade fungera ett tag men nu är jag tillbaka och tänkte försöka mig på att avsluta dessa månadssummeringar! 

April började med en resa till Revelstoke med ett stort gäng vänner. Många resorts började stänga vid den här tiden så detta kom att bli våran sista skidresa! :( Backarna var isiga och dåligt med snö, men solen sken och vi var glada ändå. Badade bubbelpool, såg en hockeymatch och åt otroliga svampburgare. Våråkning är ju bland det bästa som finns. 

Överst jag och Fred samt jag och Megan en kväll ute i stan. Och till höger en gång när vi var i Canmore och promenerade i skogen. Snön hade börjat smälta bort överallt förutom uppe på berget. I mitten är när jag, Will och Bree gjorde the Dive för första gången!!! Hade lyckats låna avy-packs och det var sååå coolt. Och nedersta raden fortsätter på temat härlig våråkning. Trappers hade också öppnat upp deras uteservering och på helgerna spelade liveband där. 

I mitten på april var jag och Bree lagledare för en av årets största pupcrawls i Banff. Det var mycket skojigt. Och där på en efterfest hos våra kära beaver boys träffade jag en kille som hette Felix. Resten av april hängde jag och Felix så ofta vi bara kunde och jag var pirrigt nykär. Säsongen började också dra sig mot sitt slut och alla var lite nostalgiska och ville umgås så mkt vi bara kunde och krama ut det sista av vår tid tillsammans på berget. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas