Tilde Bergström

Kanada: maj 2019

Maj. Nu var det verkligen slutet på säsongen känsla! Med allt. Jobbet gick på halvfart tror jag. vi försökte klämma ut det sista av snowboardåkningen. Överst bilder från när jag och Will åkte the Dive igen. Fortsatte hänga mycket med Felix också. Åkte ner varje söndag och hade en klassisk "sunday funday" där vi festade hos the Beaver Boys och sedan bodde jag hos honom fram tills tisdag då jag behövde åka upp och jobba igen. Fastän det fortfarande var snö uppe på sunshine hade det blivit vår i stan. Nederst från när jag, Will, Bree och Robyn hade en picknick i parken! 

I maj fick vi också någon helt sjuk sista puderdag!? Så som man inte tror det ska hända i maj. Mitten är från Prom Night på Trappers. Vi åkte till second hand-affären för att hitta de mest obskyra klänningarna vi bara kunde. Det delades ut awards för året som gått och Felix bodde hos mig på berget och var min prom date. I mitten på maj skulle Felix till Australien i 2 och en halv vecka för att fira sin pappas 50-års dag så jag skjutsade honom till Calgary och så spenderade vi en dag där. Några dagar senare blev det 24 grader och sol och jag, Will och Bree hängde vid vattnet och solade. 

Den sista Arnica Litica festen anordnades och det kändes som man skulle sakna varenda jävel även dem man aldrig umgåtts med haha. Den 21:a maj var sista dagen Sunshine var öppet för denna säsongen och den årliga Slush Cup hände! Åhhhh hade så så roligt och hängde med alla mina bästa vänner!!! Det var också sista gången vi hade fest hos beaver boysen för sedan skulle alla flytta :( 

Efter slush cup tog vi vårt pick och pack och sade hejdååå till det berget som gett oss så mycket men som det också var så himla skönt att lämna. Jag, Will och Bree flyttade in tillsammans i ett litet hus i stan och från en sekund till en annan hade snö och snowboardåkning bytts ut mot sommar, sol och dagar vid turkosblåa sjöar! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas