Tilde Bergström

Kanada: december 2018

December började med en tripp till Jasper för att fira Joels födelsedag! Fick punka på en bil, blev jättesena, lyckades hyra bil i Lake Louise och köra hela vägen till Marmot och kasta oss på brädorna för att hinna åka något. Det var en hektisk men väldigt rolig resa haha. Bodde på hotell med Joel, Michael och Jimbo, körde en lokal pubrunda osv. Vägen mellan Jasper och Banff är också så himla fin!!! Gapade hela vägen hem. 

Trappers-kvällar, en jättestor pälsmössa jag köpte och en väldigt fin dag på Two Jack lake. Hyrde skridskor och trängde ihop oss i Marks van, körde hockey på sjön och mådde finfint. 

Kalla, sola, krispiga snowboarddagar. Tror det var någonstans här kanske som jag och Bree började hänga mer? Och hon blev ju som kanske bekant en av mina närmsta och viktigaste vänskaper någonsin<3 Sally på bingokväll, badkarshäng på hotellrum i stan och en helt OTROLIG puderdag med Jack och Michael. Körde back door för första gången, inga spår från någon alls innan och massa puder mmmmm. 

Jag och Joel uppe i hörnet samt Joel i sin traffic light kostym. Det blev julafton och det firades rejält. Vann också pris för bästa "ugly christmas sweater" (bilden nere till höger) hahah. Jag, Bree, Jack och Joel åkte till Kicking Horse för första gången och SATAN vilket puder vi hittade där. Tror den dagen kvarstår som min bästa puderdag under hela säsongen. Vi fastnade med snö upp till midjan så många gånger. 

Sedan hade plötsligt 2018 kommit mot sitt slut och det nya året firades in! Nyår var så himla bra, en stor glad familj som firade tillsammans<3 Minns att det var bara så mycket kärlek från alla till alla. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas