Tilde Bergström

Kanada: februari 2019

Februari började väldigt kallt.... närmare -30 i två veckor vad jag minns. "Feels like -40" sade google. Kul :-) Bree köpte Patty the Pathfinder (som jag senare kom att bli delägare i). Åkte till Lake Louise, såg isskulpturer, drack kaffe i Canmore. En dag var det så kallt att de stängde ner alla liftar och gondolen. Vi såg till att få skjuts med en bil ner och gick ut i stan ändå. Åkte till Nakiska en dag också! Det var första gången Sean besökte en annan resort och han var svintaggad haha. Var så kallt att vi var tvungna att värma oss mellan varje åk..

Gruppbilder på Trappers och i sovrum. Och så styrdes den första av flertal legendariska Arnica Litica, av ingen mindre en Mark Chan! 

Familjen kom och hälsade på över sportlovsveckan. Mina tre favoritpersoner<3 Älskar dem så mycket, åh kan inte fatta att vi ses om 2 veckor igen! Vi åkte skidor och myste och åt på restaurang tillsammans eller så serverade jag dem. Grät så mycket när de åkte:( 

Februari avslutades med en resa till Fernie. Proppade bilen full med tjejer, bodde på billigast möjliga hotell och åkte bräda varje dag. Det var så många där samtidigt! Vi hade våran bil full och Alex, Megan, Fred och Martha var alla på personalresan som pågick samtidigt så hängde med dem där. Och killarna från Arnica var alla där också och hade hyrt ett stort air bnb. Åkte dit en kväll och hade stor familjemiddag som Mark och Arny hade lagat. På vägen hem stannade vi vid några naturliga varma källor och badade. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas