Tilde Bergström

Kanada: januari 2019

Hej till ett nytt år! Hej till mer snowboardåkning, en enorm varm choklad, trappers-kvällar och jobb. Runt jul och nyår var det sjukt mycket jobb. Chimney och Sunshine i allmänhet var ju inte direkt en fantastisk arbetsgivare så att säga, mycket tveksamma grejer som skedde där MEN crewet vi hade i Chimney var ju typ alla mina bästa vänner och vi hade så himla kul mitt i all skit. Bilden högst upp i mitten är från när jag, Joel, Jack och Bree bestämde oss för att åka till Lake Louise på den dagen med mest folk på HELA året :-)) Började med att vi satt fast typ 2h på motorvägen och när vi väl kom dit fick vi väl typ 3 åk in på hela dagen för att varje liftkö tog typ en timme var hahah. 

Åkte till Panorama över en dag! Körde mina första double black diamond där. Och så hade vi gender bender fest för Michaels födelsedag! Minnesvärd kväll :'-)

Högst upp till vänster är Sarah på ett hotellrum i stan. Vi hade gått ut och jag, Sarah och Ash hade världens roligaste häng på hotellet efteråt. Resten är från personalresan till Big White! SATAN vad bra resa. Prickade in två dagar som fick över 20 cm nysnö och det var helt ooootroligt. Så rolig resort också med mycket bra off pist. Och så en karaoke kväll för att avsluta det hela. 

Sedan blev det Australia day! Vilket firades stort eftersom majoriteten av alla i Banff är australiensare hahaha.  Mer vegemite åt folket! (skoja hatar vegemite)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas