Tilde Bergström

Kanada: mars 2019

Mars började med en karaoke kväll på Wild Bills med hela Chimney crew. Badkarshäng i stan. Basti som lämnade :( Och nedersta raden från en dag när vi byggde ett hopp bakom wawa och lekte runt med brädorna där. 

Jag, Bree, Will, Megan och Fred åkte till Kicking Horse en dag. Letade puder och hade det himla skoj. Och ja Will hade ju anlänt till Kanada! Han kom snabbt att bli en av mina närmsta vänner. Och så styrdes Arnica Litica 2.0. Våra tjejer från stan, Megan, Fred, Ellie och Martha, kom upp och vi sov alla som sillar i min lilla säng. Det var tropical tema och hade ordnats photobooth och allt möjligt. Felix var också på den här festen och i mitten längst till höger är vi med på samma bild hahah. Men det skulle dröja ett tag till innan vi träffades på riktigt. 

I mars kom det någon helt sjuk värmevåg!? I samma veva åkte jag, Bree, Michael och Alicia till Red och Whitewater. En resa som än idag står kvar som några av de bästa dagarna på hela året. Det var 20 grader varmt, vi åkte bräda i t-shirt men svettades ändå. Var några extremt lyckliga och kärlekfyllda dagar<3 Gjorde även en film om denna resa. 

 

Värmen höll sig i ett ganska bra tag. Vi gick till trädkojan och satt på hustak i solen efter dagar på brädan. Det var St Patricks day och Jack lämnde oss </3 Och i mitten ser ni bilder från när Michael och Alicia styrde beer tournament och jag, Alex och Ash hade det charmerande lagnamnet "team blonde dickheads" :)))

Högst upp: takhäng hos Joel och kickons-häng. Mitten: Alison på skidor, brädåkning och Will som lagar mat åt oss när alla kockarna gått hem. Längst ner: Pauls avskedshäng, Bonnie and Clyde ftw! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas