Tilde Bergström

Kanada: november 2018

November! Började bli mer hemmastadd uppe på Sunshine. Hängde mycket med Casey, hittade vegansk Baileys i affären, längtade efter att liftarna skulle öppna. Åkte till Canmore med James och Marley och klättrade (tills jag blev utslängd för jag hade inte tagit någon kurs som tydligen var obligatorisk haha). Åkte skridskor på Banff Recreation Centre. 

Vi var ett gäng som åkte till Lake Louise och Marble Canyon. Allt var så vackert. Badade i den stora bubbelpoolen på hotellet. Bakom Arnica hade det byggts ett halvbra hopp. Brukade gå dit med killarna från level 3 för att testa brädorna och skratta åt när vi landade huvudstupa i snön. 

Den 9e november öppnade liftarna!! Äntligeeeen. Fyllde 20 år. Minns inte min födelsedag som något superspeciellt? Hade nog inte riktigt helt kommit in i "mitt" gäng ännu. Men var väl på Trappers och firade. Allmänt väldigt mycket kvällar på Trappers de här första månaderna, det var kul. Åkte till Lake Louise för första gången med Ben och Joel också och hade en helt sjuuukt bra puderdag. Första dagen backbowlen hade öppnat och det var amazing. 

Åkte med Alison, Robyn och Sally och badade i de varma källorna. Åkte också och såg en hockeymatch i Canmore och hade nog ett par kvällar ute i Banff, med hotellrum som 10 pers tränger sig in i. 

Det var november!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas